Feria y Fiestas de San Miguel Llíria 2014

Feria y Fiestas de San Miguel Llíria 2014
Description:
  • Programa de fiestas
  • Dates:
    • Starts: 18/09/2014
    • Ends: 30/09/2014
Address:

 PROGRAMA FESTES SANT MIQUEL 2014

Dijous 18 de setembre

COMENÇA LA FESTA

18.30 h. Inauguració de la XV Fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

 

Divendres 19 de setembre

18.30h. Segona jornada de laXV Fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

19.00 h. Inauguració de l’exposició: “Llíria. Llibres de festes (1943-2014)”. Exposició retrospectiva dels Llibres de la Fira i Festes de Sant Miquel des de l’any 1943 fins l’actualitat. Lloc: Ca la Vila.

Horari de l’exposició: Del 20 al 29 de setembre de 19.00 a 21.00 hores. Diumenges i festius també de 11.30 a 13.30 hores.

22.00 h.Visita de les autoritats als carrers engalanats participants en el XXIV Concurs d'Engalanament de Carrers, acompanyats per un grup de tabal i dolçaina. Els carrers es podran visitar des del dia 20 fins el 29 de 10.00 h. a 02.00 h.

 

Dissabte 20 de setembre

9.00 h.“XIV Passejada amb carro” per als xiquets de 6 a 12 anys pels camins del nostre terme. Places limitades per ordre d'inscripció a l'Ajuntament, departament de Cultura, Educació i Festes (Plaça Major, 11 pta.2) des de l'inici de les festes, en horari de 10.00 h. a 13.30 h. Eixida: Plaça Major.

10.00 h.Campionat de Petanca i Birles a les pistes del Parc de la Bombilla. Organitza: Otoñales en Primavera II.

11.00 h. Tercera jornada de laXV Fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

19.00 h. Concert a càrrec de l'Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” de Llíria a l'església de la Sang. 

21.45 h.Passacarrer de les dues Bandes de Música de Llíria des del seu local social fins a la plaça Major.

22.30 h.CONCERT DE LES BANDES a la plaça Major. Homenatge a la Música Valenciana. El compositor valencià Luis Serrano Alarcón serà l'homenatjat en reconeixement per la seua contribució a la música valenciana. Participen l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria i la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria.  

Diumenge 21 de setembre

10.00 h.Campionat de Petanca i Birles a les pistes del Parc de la Bombilla. Organitza: Otoñales en Primavera II.

11.00h. Quarta jornada de laXV Fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

19.00 h.  Visita del jurat als treballs del VII CONCURS GRAFFITART LLÍRIA 2014. Lloc: Parc de la Bombilla. Els concursants elaboraran els seus treballs al llarg de tot el dia.

19.00 h. Concert a càrrec de l'Orquestra de Plectre “El Micalet” de Llíria a l'església de la Sang. 

23.00 h.Cloenda de la  XIII Fira Agroalimentària i Comercial “A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA”. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

 

Dilluns 22 de setembre

20.00 h.  Acte d’atorgament de les distincions honorífiques del M. I. Ajuntament de Llíria de l'any 2014. Lloc: Saló de Plens de Ca la Vila. 

22.30 h.Nit de Folklore. Participen el quadre de ball de la Casa de Andalucía Camp de Túria i el Grup de Danses “El Tossal” de Llíria. Lloc: Teatre de la Banda Primitiva.

 

Dimarts 23 de setembre

20.00 h. Trofeu de Veterans "Festes de Sant Miquel". Homenatge als origens del C.F. Llíria. Presentació oficial de l'Associació de Veterans del C.F. Llíria. Lloc: CampMunicipal del Canó. Organitza:  Associació Veterans C.F. Llíria, C.F. Llíria i Regidoría d'esports.

20.30 h.Berenar-sopar per a la gent major. A continuació, actuació del grup “La Década Prodigiosa”. Lloc: Plaça Major.

 

Dimecres 24 de setembre

16.00 h.“XXIII Passejada amb bici” pels voltants de Llíria. Eixida: des de la plaça Major. En arribar al Parc de Sant Vicent es repartirà berenar i beguda entre els participants. Inscripcions al Pavelló Pla de l'Arc. Organitza: regidoria d’esports.

19.00 h. "Ruta Ibero-Edetana". Inauguració de la exposició fotogràfica FotoIbers. Concurs de fotografia de la Ruta dels Ibers a València. Pel Museu de Prehistòria de València i Turisme Llíria. Del 24 de setembre al 10 de novembre. De dilluns a divendres, de 10 a 21h; i dissabte, de 10 a 13h. Edifici Multiusos.

22.30 h.Concert de Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos al teatre de la Llar del Jubilat y el cor Tele-Cor. Lloc: Llar del Jubilat.  Dijous 25 de setembre

20.00 h. Inauguració de l'exposició Artistes Units de Llíria "AULL en el MALL, III Trobada d'Arts de Llíria". Partirem del Museu Silvestre de Edeta cap al MALL per tal d'inaugurar l'exposició.  Horari de visites del MALL i del Museu Silvestre de Edeta fins al 8 d'octubre, de dimarts a diumenge d'11 a 14h.

22.30 h. Estrena de la película RESET. Film de ficció de la productora Nakamura films, S. L. dirigida per Jordi Llorca i filmada en gran part en Llíria. Teatre de la Unió Musical.

 

Divendres 26 de setembre

LLÍRIA SOLIDÀRIA

17.00 h.fins les 20 h: Tallers d'art i arqueologia per a totes les edats organitzats per AULL: Artistes Units de Llíria, en l'esplanada del MALL. Inscripcions gratuïtes en correu electrònic indicant el nom, cognoms i edat: aull@outlook.com

19.00 h."Ruta Ibero-Edetana".Visita guiada temàtica del jaciment arqueològic del Tossal de Sant Miquel (antiga Edeta ibèrica). Per Jaime Vives-Ferrándiz, conservador del Museu de Prehistòria de València, i Vicent Sesé, tècnic de Turisme Llíria.

Inscripcions: Tourist-Info Llíria (plaça Major 1, tel. 96 279 1522, i e-mail reserves@lliria.es).

22.30 h. Nit solidaria a benefici de la Junta Local de Llíria “Lluita contra el càncer”.Per primera vegada a Llíria actuació del BALLET DE LA GENERALITAT VALENCIANA, interpretaran coreografies de Nacho Duato, Ballet de la Generalitat i Tierry Malandain. Teatre de la Banda Primitiva. Preu: 6 euros. Amb la col.laboració de CulturArts - Generalitat  Valenciana.

Les entrades es posaran a la venda a Ca la Vila des del dilluns dia 22 de setembre fins el mateix divendres 26 en horari de 09.00 a 13.30 hores. No es farà cap llista per a la cua, ni reserva d'entrades, es vendrà únicament a les persones que estiguen esperant el seu torn. Venda màxima per persona (fins la finalització de la cua): 4 entrades. En cas d'esgotar-se les entrades no n'hi haurà venda a la taquilla el dia de la representació.

 

Dissabte 27 de setembre

10,00 h.fins les 13 h.: Concurs d'Arts Plàstiques i Fotografia III Trobada d'Arts. 

Bases: A les 10h es faran les inscripcions gratuïtes en l'esplanada del MALL. Durant 3 hores els participants realitzaran la seva obra als voltants de Llíria. Eixa mateixa obra deurà ser pressentada fins a les 13h en el MALL.  Cadascú portarà els seus propis materials.

La resolució de les obres guanyadores es farà a les 14h en el MALL.

Les tres millors obres  elegides per un jurat composat  per membres d'AULL, del MALL i de l'Ajuntament de LLíria seran exposades fins al 8 d'octubre en l'exposició "AULL en el MALL, IIITrobada d'Arts". S'obsequiarà al primer premi amb un lot de material artístic.

12.00 h.Solemne eucaristia oferida pels sacerdots de la Germandat Sacerdotal Edetana al nostre patró es especial pel Rev. Sr. José Luis Castells Tatay, al Reial Monestir de Sant Miquel,

19.00 h. Gala de dansaa càrrec de l’Escola Municipal de Dansa “Esdansa” i el Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria. Lloc: Teatre de la Unió Musical.

22.30 h. Gran espectacle musical “FEELING”. Espectacle que ens farà gaudir amb les magnífiques coreografies y la magistral posada en escena, emocionants i úniques. Un musical  ple de bellesa, de força, de sorprenents actuacions en un rigorós directe protagonitzat per artistes internacionals. … Inspiració, creativitat, art, destresa, tècnica i risc. Lloc: Plaça Major

23.00 h.Nit Jove. MACROTRAIDISC: Amb go-gos i altres sorpreses que faran especial esta nit. Entrada lliure. Lloc: Pati del Pavelló Pla de l’Arc.

 

Diumenge 28 de setembre

LA BAIXÀ

9.00 h. Tir social de colom en el Camp de Tir “La Arboleda”. Organitza Club de caçadors “La Concordia”

9.00 h. VI CONCENTRACIÓ DE VEHICLES ANTICS I CLÀSSICS del Real Automòbil Club Camp de Túria fins les 14.00 h. Lloc: Junt al Pavelló Pla de l'Arc

13.00 h.Passacarrer de les autoritats acompanyades per la Banda Primitiva de Llíria de Llíria, la Clarinera Major i la seua Cort d’Honor. Precedits per un grup de dolçaina i tabal.

14.00 h.Atronadora mascletà a la plaça Major a càrrec de la Pirotècnia Turis.

18.30 h.Solemne Baixà de la imatge de Sant Miquel des del seu Reial Monestir fins a la parròquia de l'Assumpció, acompanyada per la Banda Primitiva de Llíria. Al moment de l'eixida de l'arcàngel del Reial Monestir el “Club de Colombicultura Gran Edeta Llíria” farà una solta de coloms. A l'altura de la seu de l'Orquestra de Plectre “El Micalet” es trobaran les imatges de Sant Miquel i de Sant Vicent, i l'Orquestra oferirà als sants una actuació musical.

A continuació, se celebrarà l'eucaristia i es farà el Pregó de les Festes.

22.30 h.Concert de l'Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria a la plaça Major.

 

Dilluns 29 de setembre

LA FESTA MAJOR

12.00 h.Celebració de la solemne eucaristia a l'església de l'Assumpció.

13.30 h.Passacarrer de les autoritats acompanyades per la Banda Unió Musical, la Reina y Dames de la Música. Precedits per un grup de dolçaina i tabal.

14.30 h.Grandiosa i ensordidora mascletà a la plaça Major a càrrec de la Pirotecnia Turis.

19.30 h.Solemne processó interparroquial en honor de l'arcàngel Sant Miquel, amb l'acompanyament de la Banda Juvenil Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria.

En acabar la processó, es dispararà un colorit pomell de focs artificials des de la plaça Major, a càrrec de la Pirotècnia Turis.  

 

Dimarts 30 de setembre

19.00 h. Pujà de la imatge de sant Miquel al seu Reial Monestir. En arribar, missa pels difunts de la Germandat de Sant Miquel.

 

Dissabte 4 d’octubre

10.00 h. Tir i Arrossegament. Lloc: Al costal del camp municipal “El Canó”. Organitza: Penya Arre.

 

Diumenge 5 d’octubre

10.00h. Tir i Arrossegament. Lloc: Al costal del camp municipal “El Canó”. Organitza: Penya Arre.

 

Dijous 9 d’octubre

Tirada de Sant Humberto. Concentració a les 7.30 hores en el Camp de Tir. Organitza Club de caçadors “La Concòrdia”

Information compiled by:

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Rate and share