Fira Sant Jaume 2018

Fira Sant Jaume a Albaida. Viu-la

De l'1 de juliol fins al 31 de juliol. Activitats culturals i d'oci per a tota la familia.
Fira Sant Jaume 2018
Description:
  • Programa de fiestas
  • Edition: 2018
  • Dates:
    • Starts: 01/07/2018
    • Ends: 31/07/2018
Address:

FIRA “Sant Jaume” d’Albaida - Juliol 2018

ACTES

Diumenge 1 de Juliol

 

9:00 h.  17ª MATINAL MOTERA “FIRA D’ALBAIDA”

A partir de les 9:00h. del matí en l’Avgda. La Fira, es realitzarà la 17ª Matinal Motera “Fira d’Albaida” a càrrec del Moto-Club “Ciutat d‘Albaida” on es duran a terme una sèrie d’activitats i espectacles amb Ruta Motera, actuació Rock&Roll, sortejos, exhibicions, activitats recreatives i moltes sorpreses.

 

Dimarts 3 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CINEMA A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU  una activitat per a compartir amb tota la família.

 

Diumenge 8 de Juliol

 

20:00h.  LES NITS DEL PALAU

FESTA DE LA DANSA I MÚSICA TRADICIONAL

A  les 19:30h. Cercavila de Danses des del Parc Glorieta fins a la Plaça Major

A les 20:00h. A la Jardí del Palau, MOSTRA DE BALLS POPULARS i MÚSICA TRADICIONAL amb el intercanvi de Grup de Danses “LA VALL” d’Albaida i Grup de Danses L’ALMOGAVER de Sueca, acompanyats pel Grup de Percussió, Metall i Dolçaines “RAVAL JUSSÀ” d’Albaida i La Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Pinyol” de Callosa d’en Sarrià, que realitzaran un Concert d’Intercanvi de Bandes de Música. 

 

Dimarts 10 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CINEMA A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU  una activitat per a compartir amb tota la família.

 

Dimecres 11 de Juliol

 

23:00h.  LES NITS DEL PALAU

CONTES A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CONTES A LA FRESCA  on podrem gaudir d’una nit carregada d’històries i d’anècdotes velles i novelles contades pel  rondallaire “El Gran Jordiet”.

 

Dissabte 14 de Juliol

 

18:00h.  CAMPIONAT KARTING “MEETING NOCTURNE KARTS”

A partir de la 18:00h. ens visiten al Complex del Motor d’Albaida els participants del campionat de Karts de la escuderia CKGV. Una competició que atrau als millors pilots de totes les modalitats del Kart . Entrada lliure per a tot el públic.

 

Diumenge 15 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

ESPECTACLE DE DANSA DE A3DANZA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, ESTRENA DE L’ESPECTACLE “UMBRA”  a càrrec de la companyia A3DANZA, Tot una aposta a la plasticitat, interpretació i bellesa de la dansa contemporània amb un recorregut sensible i emocionant. per a tots els públics i amb un preu de 5 euros

 

Dimarts 17 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CINEMA A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU  una activitat per a compartir amb tota la família.

 

Dimecres 18 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

VETLADA CULTURAL “TERRA DE MUNTANYA”

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, us proposem la vetlada cultural Terra de Muntanya, amb la presentació del llibre Diania Terra Nostra un emocionant viatge fotogràfic pel nostre territori, on intervindrà el seu autor Just Selles acompanyat per Andreu Valor que interpretarà peces del seu nou disc “Poemitza’t”, entrada lliure.

 

Dijous 19 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CONCERT CLARINETS : “VIATGE DE VALÈNCIA A NEW YORK”

A les 22:30h. Al Patí d’Armes del Palau dels Milà i Aragó, Concert de Clarinets a càrrec del Quartet de Clarinets “A TEMPO”, concert que porta per títol “Viatge de València a NewYork” i servirà de presentació del Premi internacional de Clarinets “Clarinetíssim” a celebrar a Albaida el dia 3 d’Agost.

 

Divendres 20 de Juliol

 

23:00h.  CONCERT INTERCANVI DE DOLÇAINA & TABAL

A les 23:00h. Al Cinema Odeón, concert de Dolçaina & Tabal a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters “La Pedrera” i “El Regall” d’Ontinyent.  

 

Dissabte 21 de Juliol

 

18:00H. CAMPIONAT DE MOTOCICLISME.

 

L.E.M.  (Lliga Espanyola de Motociclisme)

A partir de les 18.00h. donarà inici la quarta prova de la lliga L.E.M. on els alumnes de les diferents escoles de motociclisme de tota la geografia nacional es reuniran en el Complex del Motor d’Albaida per realitzar l’única carrera nocturna de l’especialitat, més de 100 xiquets/etes participaran d’aquesta cita, un espectacle per veure en directe les futures promeses del motociclisme nacional, amb l’entrada gratuïta

 

Acte de Coronació de les Regines i Presentació de la Cort d’Honor i dels Festers

A les 18:15h. CERCAVILA - des del Centre Cultural “Antic Institut” fins a la Plaça Major.

A les 19:00h. ACTE PROCLAMACIÓ: a la Plaça Major tradicional i emotiu acte, que dona pas a la presentació oficial dels Festers, mitjançant la coronació de la Regina Major, la Srta. Fani Albert Nácher i la Regina infantil, la Srta. Núria Soler Román  i les seues corresponents Corts d’Honor de les festes patronals del 2018. En finalitzar la presentació es realitzarà el:

SOPAR DE GALA, al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, amb diferents activitats i actuacions d’orquestres.

 

Diumenge 22 de Juliol

 

22:30 h.   MÚSICA A LA FRESCA

 

“JAZZBAIDA 2018” VII Festival de Jazz i altres Músiques

A les 22:30h. A la plaça del Pintor Segrelles, 7ª Edició del Festival de Jazz i altres Músiques –JAZZBAIDA2018-  FUN JAZZ PROJECT ens presenta una gran entrega de ritmes i sons per mostrar-nos el mestissatge de la música, a càrrec de JUAN TAMARIT TRIO (Jazz Standards) & OLGA GARCIA + FUNJAZZ  Entrada Lliure.

 

Dilluns 23 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

NITS QUE FAN PARLAR

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, nits de MONÒLEGS amb l’actuació de PACO LALUNA , un espectacle d’humor fresc i musical on el fil conductor és la rialla i passar-ho bé. Per a tots els públics.

 

Dimarts 24 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CINEMA A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU  una activitat per a compartir amb tota la família.

 

Dimecres 25 de Juliol

20:30 h.   CONCERT DE BANDES JOVES

Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CONCERT DE BANDES JOVES. Els membres més joves de les Bandes de Música:Unió Musical d’Albaida “ARANYA” i Cercle Musical Primitiva d’Albaida “GAMELL”, tindran l’oportunitat de mostrar-nos tot el seu saber fer i la seua evolució en la música. Entrada lliure.

 

A partir de les 22:30h. el Cercle Musical d’Albaida “GAMELL” farà el seu assaig general al mateix jardí del Palau per preparar el Festival de bandes de música del divendres 27, amb l’entrada lliure

 

Dijous 26 de Juliol

20:30h.  INAUGURACIÓ FIRA 2018

Acte d'inauguració amb cercavila acompanyat pel Grup de Danses “La Vall” d’Albaida i el grup de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” d’Albaida, on es procedirà a la tradicional tallada de cinta a càrrec de les Reines i l’Alcalde d’Albaida, quedant inaugurada oficialment la Fira de Sant Jaume 2018 que es podrà visitar al llarg de tot el cap de setmana amb espectacles d’animació de carrer.

23:00h.  CONCERT CORAL “FRESCA HARMONIA”

A les 23:00h. al Pati de l’Edifici “El Patronato”  Concert Coral a càrrec de l’A.V. EDUARDO TORRES” amb el seu programa que porta per títol “Fresca harmonia” concert de veus i com a sostre el cel. Entrada lliure.

 

A partir de les 22:30h. Unió Musical d’Albaida “ARANYA” farà el seu assaig general al mateix jardí del Palau per preparar el Festival de bandes de música del divendres 27, amb l’entrada lliure.

 

00:45 h.   NITS DE “FIRA i FESTA”  

Nit Jove amb Macro-Disco “IBIZAN SOUND FESTIVAL”

Al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira), la Comissió de Festes2018  i l’Ajuntament d’Albaida ens han preparat un gran programa d’espectacles i activitats festives amb: la Macro discomòbil Ibizan Sound Festival.

 

Divendres 27 de Juliol

 

16:30h.  PLANETARIUM

A partir de les 16:30h. al Cinema Odeón, la Comissió de Festes 2018 et proposa una activitat sorprenent i educativa, l’univers sencer es trasllada al cinema Odèon, una activitat per a tota la família. El Planetarium es podrà visitar durant tota la vesprada.

 

20:00h.  “LES NITS D’ESTIU DE JAUME I” RUTA TEATRALITZADA AL CENTRE HISTÒRIC

A les 20:00h.  el departament de turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha organitzat una visita teatralitzada al centre històric d’Albaida, on ens traslladaran a èpoques passades per endinsar-se en la seua història. Més info: 962389091 www.valldalbaida.com

 

22:15 h.   FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA

Jardí del Palau dels Milà i Aragó, podrem gaudir d'una de les manifestacions culturals més arrelades a la nostra ciutat, el FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA “CIUTAT D’ALBAIDA” que en aquesta edició de 2018, actuaran per aquest ordre:

Unió Musical d’Albaida “Aranya”

Cercle Musical Primitiva d’Albaida “Gamell”

 

01:00 h.   NITS DE “FIRA i FESTA”  

Nit Jove amb Macro-Disco “PIRAMIDE”

Al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira) la Comissió de Festes2018  i l’Ajuntament d’Albaida ens han preparat un gran programa d’espectacles i activitats festives amb la Macro discomòbil “PIRAMIDE”.

 

Dissabte 28 de Juliol

 

01:00 h.   NITS DE “FIRA i FESTA”  

Nit Jove amb l’orquestra “BIRD BAND”

Al recinte Firal (Tram final de l’Avgda. La Fira) la Comissió de Festes 2018  i l’Ajuntament d’Albaida ens farà gaudir amb l’ORQUESTRA BIRD BAND.

 

Diumenge 29 de Juliol

 

23’00 h. LES NITS DEL PALAU

TEATRE AL RAS

A les 23:00h. al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, representació teatral a càrrec del Grup de Teatre “La Inestable” d’Albaida amb la representació del sainet valencià:

“VIUDA A MITGES” de Rafael Calvo Cardona

Per a tots els públics i amb un preu de 2 euros. 

 

Activitat que servirà per donar la cloenda al conjunt d’actes del cap de setmana de la Fira 2018.

 

Dimarts 31 de Juliol

 

22:30h.  LES NITS DEL PALAU

CINEMA A LA FRESCA

A les 22:30h. Al Jardí del Palau dels Milà i Aragó, CINE D’ESTIU una activitat per a compartir amb tota la família.

 

 

Avançament programació d’agost

 

Divendres 3 d’Agost

 

CLARINETISSIM

CONCURS INTERNACIONAL DE QUARTET DE CLARINETS D’ALBAIDA

 

A les 19:30h. Al Cinema Odeón, Sisena edició del Concurs internacional de clarinets CLARINETISSIM, concurs musical del més alt nivell artístic on professionals de tot l’estat espanyol estaran a Albaida per participar d’aquest concurs.

 

Del 3 fins al 5 d’Agost

 

REQUEBRASIL

ENCONTRE INTERNACIONAL DE BATUKADES A ALBAIDA

 

Albaida serà seu del I ENCONTRE INTERNACIONAL DE BATUKADES que portarà el nom de REQUEBRASIL organitzat i coordinat per Baketà-Albaida, tot un espectacle que portarà a la nostra població el millor d’aquest estil, i que a més anirà acompanyada de tallers, exhibicions, passacarrers, acampanada, concerts i moltes sorpreses més!

 

Diumenge 5 d’Agost

 

FESTA DEL FOLKLORE & BALLS TRADICIONALS:

INTERCANVI ENTRE EL GRUP DE DANSES “LA VALL” D’ALBAIDA I EL GRUP FOLKLÒRIC AMIXI DE BOGGIASCO (GENOVA-ITALIA)   

 

El diumenge 5 d’agost a la Plaça Major a les 20:00h. es realitzarà la mostra internacional de Folklore i balls tradicionals a càrrec del Grup de Danses d’Albaida i el Grup folklòric “Amixi de Boggiasco” de Génova que estarà durant tot el cap de setmana en visita cultural per les nostres terres amb motiu de l’intercanvi cultural entre les dues formacions.

Information compiled by:

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Rate and share